Lasersnijden productie met de grootste precisie

E.M.G. Metaal B.V.

Lasersnijden - Productie met de grootste precisie

Het grote voordeel van lasersnijden is de hoge mate van precisie en de mogelijkheid om zeer gedetailleerde en ingewikkelde ontwerpen te realiseren. Het is een veelzijdige techniek die kan worden toegepast op verschillende metalen, waaronder staal, roestvrij staal en aluminium. Lasersnijden is geschikt voor diverse toepassingen in verschillende industrieën, zoals machinebouw, architectuur, automotive, elektronica en interieurontwerp.

Offerte aanvragen Veelgestelde vragen
×

Van kleine- en grote series tot maatwerk

Kostenefficiënt productieproces

Bewerking van diverse metaalsoorten

Wat is lasersnijden

Diverse toepassingen

Wat is lasersnijden?

Lasersnijden is een geavanceerde en precisietechniek die wordt gebruikt om metalen materialen te snijden en te bewerken. Het proces maakt gebruik van een intense, geconcentreerde laserstraal om het metaal te smelten, te verdampen of te verbranden op de snijlijn, waardoor nauwkeurige en complexe vormen kunnen worden gecreëerd. De laserstraal wordt gericht met behulp van spiegels en lenzen om de gewenste snede te maken.

Offerte aanvragen

Metalen producten produceren

Lasersnijden

Metalen producten produceren

Met lasersnijden kunnen metalen platen, buizen en profielen worden bewerkt om onderdelen, componenten, behuizingen, frames, decoratieve elementen en andere metalen producten te produceren. Het proces is efficiënt, snel en biedt vaak hogere nauwkeurigheid en minder materiaalverspilling in vergelijking met traditionele snijmethoden. Dankzij de precisie en flexibiliteit gebruiken wij lasersnijden veel voor prototyping, enkele stuks en maatwerkprojecten.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Welke materialen kunnen worden gesneden met een laser?

Onze lasersnijmachines kunnen diverse metalen snijden, zoals staal, roestvrij staal, aluminium, koper, messing, en andere legeringen.

Wat is de maximale dikte van het materiaal dat jullie kunnen lasersnijden?

Onze lasersnijtechnologie kan materialen snijden met een maximale dikte van 25mm, afhankelijk van het type metaal. Stalen platen kunnen we sijden van 0,8mm t/m 25mm, RVS 0.5mm t/m 20mm en Aluminium 1mm t/m 10 mm.

Welke nauwkeurigheid kan ik verwachten bij lasersnijden?

Onze lasersnijmachines hebben een hoge precisie, met toleranties tot op [specificatie] van een millimeter, waardoor uiterst nauwkeurige resultaten mogelijk zijn.

Kan ik enkele stuks of prototypes laten lasersnijden?

Zeker! Onze lasersnijtechniek is uitermate geschikt voor zowel enkele stuks als prototyping, waardoor je ontwerpen snel en nauwkeurig kunnen worden gerealiseerd.

Overtuigd?

Ben je overtuigd en wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Het proces van lasersnijden

E.M.G. Metaal

Het proces

Het lasersnijproces varieert in duur afhankelijk van factoren zoals de grootte, complexiteit en het type metaal. Voor kleine en eenvoudige ontwerpen kan het binnen enkele minuten voltooid zijn, terwijl complexe ontwerpen met gedetailleerde contouren en dikker metaal enkele uren kunnen vergen. Over het algemeen is lasersnijden een efficiënte en snelle bewerkingsmethode, wat het tot een populaire keuze maakt in diverse industrieën. Informeer bij ons naar de specifieke doorlooptijden op basis van jouw ontwerp en projectvereisten.

Veelgestelde vragen

Dit is EMG metaal

Over ons

Dit is E.M.G. Metaal

Vanuit bescheiden begin tot een bloeiend bedrijf met meer dan 20 toegewijde medewerkers. Al ruim 30 jaar zijn we een gerenommeerde speler op het gebied metaalbewerking. We bedienen o.a. machinebouwers, gevelbouwers, PV-industrie en de eletronica-industrie door heel Nederland.  Met meer dan 13 machines in ons machinepark kunnen wij onze klanten goed en snel helpen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Neem contact op

Vrijblijvende offerte aanvragen

Het aanvragen van een offerte is eenvoudig en snel. Vertel ons over jouw ontwerp, de afmetingen, het materiaal dat je wilt gebruiken, en eventuele specifieke vereisten. Wij streven er naar om binnen 48 uur een passende offerte te sturen.

Offerte aanvragen

Van kleine- en grote series tot maatwerk

Kostenefficiënt productieproces

Bewerking van diverse metaalsoorten

Metaalbewerkingsbedrijf

Metaalbewerkingsbedrijf E.M.G. Metaal