EMG Metaal over ons

E.M.G. Metaal B.V.

Over ons

Vanuit bescheiden begin tot een bloeiend bedrijf met meer dan 20 toegewijde medewerkers. Al ruim 30 jaar zijn we een gerenommeerde speler op het gebied metaalbewerking. We bedienen o.a. machinebouwers, gevelbouwers, PV-industrie en de eletronica-industrie door heel Nederland.  Met meer dan 13 machines in ons machinepark kunnen wij onze klanten goed en snel helpen.

Metaalbewerking Productiemogelijkheden
×
Veelgestelde vragen

E.M.G. Metaal

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het produceren van een product? Met welke metalen werken jullie? Kan ik bij jullie terecht voor ieder idee? Deze vragen en meer beantwoorden we graag voor jou.

Veelgestelde vragen

Ontdek de mogelijkheden

Innovatie en ontwikkeling

Ontdek de mogelijkheden

Onderzoek en ontwikkeling van nieuwe metaallegeringen hebben geleid tot materialen met verbeterde eigenschappen, zoals corrosiebestendigheid en een hogere sterkte. Hierdoor is minder materiaal nodig wat zorgt voor een gewichtsvermindering van het totale product. Deze materialen bieden nieuwe mogelijkheden voor ontwerp en toepassingen in diverse industrieën. Interesse in hoe wij dit voor jou kunnen toepassen?

Vraag offerte aan

EMG Metaal metaalbewerking

E.M.G. Metaal

Metaalbewerking

Al meer dan 30 jaar zijn wij toonaangevend op het gebied van plaatbewerking. Wij werken onder andere met staal, roestvrij staal (RVS) en aluminium. Van Lasersnijden, tot Lassen en assembleren, Ponsnibbelen en Zetten, kanten en walsen. Wij zijn jouw totaalproducent voor metalenproducten.

Metaalbewerking

Van kleine- en grote series tot maatwerk

Kostenefficiënt productieproces

Bewerking van diverse metaalsoorten

Metaalbewerkingsbedrijf

Metaalbewerkingsbedrijf E.M.G. Metaal