EMG Metaal lasersnijmachines

E.M.G. Metaal B.V.

Machinepark

Onze lasersnijmachines, ponsmachines en kantbanken vormen de kern van onze productie en stellen ons in staat om hoogwaardige metaalbewerking te leveren. Bij EMG Metaal combineren we technologische precisie met vakmanschap om onze klanten te voorzien van kwalitatieve en op maat gemaakte oplossingen.

Metaalbewerking Productiemogelijkheden
×
EMG Metaal lasersnijmachines

Lasersnijmachines

Sterke lichtstraal om nauwkeurig door metaalplaten te snijden

Prima power ponsmachines

Ponsmachines

Nauwkeurige en complexe vormen en gaten in je plaatmateriaal

LVD Kantbanken

Kantbanken

Kantbanken staan bekend om hun hoge kwaliteit en precisie

Offerte aanvragen bij EMG Metaal

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact op

Innovatie en duurzaamheid

E.M.G. Metaal

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie in ons productieproces leidt tot duurzamere metaalbewerkingsprocessen, waarbij afval wordt geminimaliseerd, energieverbruik wordt geoptimaliseerd en recycling wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt de ecologische voetdruk van ons gehele proces verminderd.

Productiemogelijkheden

Veelgestelde vragen

Welke soorten machines worden vaak aangetroffen in een metaalbewerkingsbedrijf?

E.M.G. Metaal heeft een breed scala aan machines, zoals draaibanken, freesmachines, boormachines, slijpmachines, lasersnijmachines, ponsmachines, buigmachines, lasmachines en CNC-machines. Deze machines worden gebruikt voor verschillende bewerkingen, zoals verspaning, snijden, boren, slijpen en vormgeven van metaal.

Hoe wordt machineonderhoud bij E.M.G. Metaal uitgevoerd?

Machineonderhoud is essentieel voor een soepele werking en betrouwbaarheid. Dit bevat regelmatige inspectie, smering van bewegende onderdelen, vervanging van versleten onderdelen, en het uitvoeren van kalibraties en uitlijningen. Tijdig onderhoud vermindert de kans op storingen en verlengt de levensduur van de machines.

Welke veiligheidsmaatregelen zijn belangrijk bij het werken met onze machines?

Veiligheid is van het grootste belang bij het werken met machines. Onze medewerkers moeten worden getraind in het juiste gebruik van de machines en het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals veiligheidsbrillen en gehoorbescherming. Machines moeten goed worden afgeschermd om te voorkomen dat operators in contact komen met bewegende delen. goede ventilatie en afzuiging moeten worden voorzien bij bewerkingen die stof of dampen genereren.

Op welke manieren dragen geavanceerde meetapparatuur bij aan de kwaliteitscontrole in metaalbewerking?

Geavanceerde meetapparatuur, zoals coördinatenmeetmachines (CMM’s), optische scanners en spectrofotometers, stellen metaalbewerkingsbedrijven in staat om nauwkeurige metingen uit te voeren en producten te controleren op dimensionale nauwkeurigheid en materiaaleigenschappen. Dit zorgt ervoor dat producten voldoen aan de specificaties en normen, wat resulteert in een hoogwaardige eindkwaliteit.

Overtuigd?

Ben je overtuigd en wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Dit is EMG Metaal metaalbewerking

Over ons

Dit is E.M.G. Metaal

Vanuit bescheiden begin tot een bloeiend bedrijf met meer dan 20 toegewijde medewerkers. Al ruim 30 jaar zijn we een gerenommeerde speler op het gebied metaalbewerking. We bedienen o.a. machinebouwers, gevelbouwers, PV-industrie en de eletronica-industrie door heel Nederland.  Met meer dan 13 machines in ons machinepark kunnen wij onze klanten goed en snel helpen.

Over E.M.G. Metaal

Ontdek de mogelijkheden

Innovatie en ontwikkeling

Ontdek de mogelijkheden

Onderzoek en ontwikkeling van nieuwe metaallegeringen hebben geleid tot materialen met verbeterde eigenschappen, zoals corrosiebestendigheid en een hogere sterkte. Hierdoor is minder materiaal nodig wat zorgt voor een gewichtsvermindering van het totale product. Deze materialen bieden nieuwe mogelijkheden voor ontwerp en toepassingen in diverse industrieën. Interesse in hoe wij dit voor jou kunnen toepassen?

Vraag offerte aan

Vrijblijvende offerte aanvragen

Neem contact op

Vrijblijvende offerte aanvragen

Het aanvragen van een offerte is eenvoudig en snel. Vertel ons over jouw ontwerp, de afmetingen, het materiaal dat je wilt gebruiken, en eventuele specifieke vereisten. Wij streven er naar om binnen 48 uur een passende offerte te sturen.

Offerte aanvragen

Van kleine- en grote series tot maatwerk

Kostenefficiënt productieproces

Bewerking van diverse metaalsoorten

Metaalbewerkingsbedrijf

Metaalbewerkingsbedrijf E.M.G. Metaal